Tuotteet hakusanalla 925 hopeajuustoa (7)

Musta Valkosipulihelmi - 65g

Musta Valkosipulihelmi - 65g

Musta valkosipulihelmiä Lasipurkki. Nettopaino noin: 65 g. Ruokien koristelu Lisäys salaateissa, lihoissa, kaloissa, jälkiruoissa jne. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, luontaistuotekaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tavallista tuoretta valkosipulia.
Vuohenjuusto rosmariinikuorella

Vuohenjuusto rosmariinikuorella

Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta vuohenmaidosta ja rosmariinikuoresta, vähintään 30 päivän kypsymisaika.
Pehmeä juusto bifiduksella - Pehmeä lampaanjuusto

Pehmeä juusto bifiduksella - Pehmeä lampaanjuusto

Pehmeä lampaanjuusto. Ihanteellinen syötäväksi sellaisenaan tai sulatettavaksi.
KOVAA LAMMAANMAITOJUUSTOA MUSTILLA ÖLIVIINEILLA - Pastöroitu kova lampaanmaitojuusto, joka on kypsytetty mustilla oliivikreemillä

KOVAA LAMMAANMAITOJUUSTOA MUSTILLA ÖLIVIINEILLA - Pastöroitu kova lampaanmaitojuusto, joka on kypsytetty mustilla oliivikreemillä

Maku: Intensiivinen Aroma: Ominaista lampaanjuustolle, jossa on mustan oliivin aromi Väri: Vaaleankeltainen, jossa tummia suonia mustasta oliivikermasta Konsistenssi: Kova
Rocinante Vuohenjuustot

Rocinante Vuohenjuustot

Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta vuohenmaidosta. Pehmeä Vuohenjuusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty Vuohenjuusto Rocinante - Kypsytetty 1 kuukausi.
Iberialaiset Juustot Rocinante

Iberialaiset Juustot Rocinante

Juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lehmän, vuohen ja lampaan maidosta (3 maitoa). Pehmeä Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 2 kuukautta. Kypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 6 kuukautta.
Lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä - Pastöroitu lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä

Lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä - Pastöroitu lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä

Pastöroitu lampaanmaito, mustatrufelipate (sienet (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ja siihen liittyvät lajit), auringonkukkaöljy, mustatruffeli (Tuber Aestivum Vitt), suola, pippuri, sokeri, liemijauhe (merisuola, hiivauute, ruokosokeri, mausteuute, karamellisoitu sokeri, maltodekstriini, palmuöljy, kurkuma), dekstroosi, perunatärkkelys, hiivauute, mausteet (sipuli, muskottipähkinä, valkosipuli ja kurkuma, tomattijauhe), mustatruffeli, makuaine, happamuuden säätelijä (sitruunahappo), antioksidantti (askorbiinihappo), suola, kalsiumkloridi, juustohyytelö, maitohappobakteeri, säilöntäaineet: lysozyymi (peräisin munasta), natamysiini kuoren päällä. Maku: Voimakas Aromi: Ominainen lampaanjuustolle, jossa on truffelin aromia. Väri: Vaaleankeltainen, jossa mustia suonia truffelipastasta. Rakenne: Kova Poista juuston kuori ennen nauttimista.